Használati útmutató Clean Forte

A

Clean Forte egy professzionális parazitaellenes készítmény, amely rövid idő alatt megszabadulhat mindenféle parazitától. A Clean Forte-t alkotó természetes komponensek elpusztítják a baktériumokat, gombákat és parazitákat. A gyógyszer szisztematikus használata segít megelőzni a parazita és gombás betegségek kialakulását és gyógyítani a meglévő betegségeket.

A Clean Forte használatára utaló jelek

A

Clean Forte cseppek természetes összetevők alapján készülnek, csak gyógynövényeket tartalmaznak. Az eszköz a gombás betegségek megelőzésére és kezelésére egyaránt használható. A gyógyszer használata a következő esetekben ajánlott:

Háziállatokkal érintkezve használja a Clean Forte-t
  • diagnosztizált gombás és parazita fertőzések;
  • paraziták megjelenésének gyanúja;
  • zavarok a gyomor-bél traktus munkájában, gyengeség, álmatlanság, étvágytalanság, allergiás reakciók;
  • fertőzésveszély, kapcsolat a betegség hordozóival, beleértve a háziállatokat is;
  • hús és hal fogyasztása hőkezelés nélkül, valamint mosatlan zöldségek és gyümölcsök;
  • mint parazita, gombás és bakteriális betegségek megelőzése.
A

Clean Forte Cseppek segítenek megtisztítani a testet és megvédik a fertőzésektől. A terméket bármilyen életkorú emberek használhatják, a természetes összetétel nem okoz mellékhatásokat és allergiás reakciókat.

A Clean Forte használata

A
Clean Forte cseppeket éhgyomorra naponta egyszer kell használni. Mérjen ki 20 cseppet, és keverjen egy pohárba 200 ml vízzel. Igyon 30 perccel reggeli előtt. A kúra 21 nap. Megelőző intézkedésként évente kétszer ajánlott a szer használata.

A termék használatával kapcsolatos további információkért lásd a használati utasítást, amely a gyógyszer minden csomagolásában található. Hűtőszekrényben tárolandó, ne tegye ki közvetlen napfénynek. Ne adja a terméket 3 év alatti gyermekeknek.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A terméknek nincs ellenjavallata, a termék használata előtt nincs szükség orvos konzultációjára. A gyógyszer egyes összetevőinek egyéni intoleranciája esetén ajánlatos óvatosnak lenni és figyelemmel kísérni a test reakcióját. A termék kisebb gyomorpanaszokat okozhat. Több alkalmazás után a test általában alkalmazkodik, és ilyen hatások már nem jelentkeznek.

A hivatásos parazitaellenes Clean Forte készítményt Magyarországon forgalmazzák a hivatalos honlapon. Ma megvásárolhatja a gyógyszert kedvezményesen. Korlátozott ajánlat. Siess!