A használat tapasztalata Clean Forte

"Régóta álmodoztam arról, hogy ellátogatok Délkelet-Ázsia országaiba. Nem csak kirándulni Thaiföldre, hanem különböző országokban élni, átitatni egy másik kultúra szellemét, jobban megismerni hagyományaikat, konyhájukat, vallásukat. Férjem megosztotta álmomat. Szorgosan vagyunkmunkahelyükön dolgozott, késő ősszel jegyet vett és két hónapra elutazott egy útra.

Mesébe kerültem

Alina és férje nyers tengeri ételeket fogyasztott, és parazitákkal fertőződtek meg

Ha azt mondom, hogy ez a világ meghökkent, az azt jelenti, hogy nem mondok semmit. Más emberek, éghajlat, természet, hagyományok, ételek - minden olyan volt, mint egy másik bolygón. Az utazás első napjaiban annyi hihetetlen érzelem támadt, hogy fél éve nem kaptam otthon. Az első hely, ahová megérkeztünk, Kuala Lumpur városa, Malajzia fővárosa volt. Természetesen már korábban is jártam ázsiai országokban, de itt minden más volt.

Lenyűgözött az ázsiai konyha és az ételekhez való hozzáállás. Úgy tűnik számomra, hogy egyetlen gasztronómiai fesztiválon sem láttam annyi ételt, mint itt, a hal- és tenger gyümölcsei ételek számát lehetetlen volt megszámolni. Először láttam ilyen szokatlan tengeri élőlényeket, amelyeket meg lehetett enni, és sokukat nyersen ették.

Tenger gyümölcsei finom fertőzöttek

Két ott töltött hetem alatt kipróbáltam az összes tengeri lényt, tucatnyi sushi fajtát, csodálatos halfajtákat és sok mindent, amire nem is emlékeztem. Sok finomságot frissen fogtak és nyersen ettek, de fogalmam sem volt, mi vezethet ez elé.

Folytattuk az utunkat, de útközben nem éreztem magam túl jól. Gyengeség, szédülés, ideges széklet és étvágytalanság követte több napig. A férjem is hasonló megnyilvánulásokat kezdett tapasztalni, és rájöttünk, hogy ez egy élelmiszer által okozott fertőzés. Megtaláltuk ezeken a helyeken telelő honfitársainkat, és hozzájuk fordultunk segítségért. Nem volt egészségbiztosításunk, azt sem tudtuk, melyik gyógyszert vegyük. Rokonként fogadtak minket, kérdezték egészségünkről, új barátaink pedig magabiztosan mondták, hogy ezek férgek.

Azt mondták, hogy soha nem esznek nyers tenger gyümölcseit az utcán, csak házhoz vásárolják, evés előtt forró vizet öntenek rájuk, majd megeszik. A szennyeződés elkerülése érdekében a helyiek emellett nagy mennyiségben fogyasztanak wasabit, gyömbért és fűszereket, de más kultúrák számára az ilyen étel túl fűszeres, és egyszerűen lehetetlen szokásból megenni.

Új barátaink kivettek egy adag gyógyszert, és felajánlottak nekünk egy professzionális parazitaellenes készítményt, a Clean Forte-t. 2 csomagot adtak nekünk, elmondták, hogyan alkalmazzuk a gyógymódot a férgek mielőbbi megszabadulására. A srácok hozzátették, hogy kirándulásokkor mindig magukkal viszik ezt a gyógymódot, és a megelőzés érdekében mindenképpen itták meg.

Alina a Clean Forte-val megszabadult a parazitáktól, és folytatták útjukat

A tiszta Forte cseppek 4 nap alatt segítettek jól érezni magam

Még aznap elkezdtük a Clean Forte szedését. Két nappal később megkönnyebbülést éreztem, és a férjem is. Gyomorrontásom volt, de egy nap után elmúlt. Mondhatom, hogy az ötödik napon könnyűnek és jól éreztem magam, étvágyam és alvásom normalizálódott.

A végére használtam a terméket, nekem csak három hétig volt elég. A férjem is javította az egészségét, és folytattuk utunkat. Ilyen szokatlan tapasztalatunk volt a Clean Forte használatáról. Kapcsolatot cseréltünk új barátainkkal, és megköszöntük nekik, hogy ilyen sokat segítettek nekünk. Mostantól mindig lesz egy üveg tiszta Forte csepp az utazókészletemben, és csak egy jó étteremben fogok enni nyers halat, és azt bőven megszórni. "

Alina, Tampere.