Vélemények erről: Clean Forte

 • Nóra
  Férgeket szereztem be, anélkül, hogy tudtam volna, mint később kiderült, a kutyámtól. A kezeléshez a Clean Forte-t választottam - értem a gyógynövényeket, és tudom, hogy a bennük használt növények komplexuma képes minden parazita elpusztítására. Két hét alatt gyógyultam meg a betegségemtől. Remek gyógyszer és teljesen biztonságos.
  Clean Forte
 • Nóra
  A Clean Forte elengedhetetlen kellék az orvosi szekrényben. Nagyon sokszor segített nekem! Profilaxisra iszom, ezt a gyógyszert is megkapom, és a gyomrom jobban működik. Megpróbálom előre feltölteni őket - amikor látom, hogy van készlet, két csomagot veszek. Ha szerencséje van, hogy féláron vásárol, akkor azt mondhatjuk, hogy a második ajándék. Jó termék és ár.
  Clean Forte
 • Lili
  A nyári szezon után egy nappal furcsa viszketést éreztem a fenéken. Lehetetlen volt! Ennek eredményeként kiderült, hogy férgeim vannak, és hogy az egész családot megfertőztem! Azonnal rendeltem 5 üveg Clean Forte-t - egyszerre kezeltek minket. Minden jól végződött, a Clean Forte cseppeknek köszönhetően gyorsan legyőztük a parazitákat. A viszketés is elmúlt.
  Clean Forte
 • Anna
  Nagymamám azt tanácsolta, hogy időnként használjam a Clean Forte-t. A hagyományos orvoslás nagy ismerője, egykori botanikus, azt mondja, hogy ezek a cseppek mindent tartalmaznak, ami a test mindig tiszta tisztaságához szükséges. Nem tudom, voltak-e parazitáim vagy sem, de a cseppek felvitele után sokkal jobban érzem magam, mint korábban.
  Clean Forte
 • Bence
  Könnyen megfertőződik férgekkel, de nagyon nehéz lehet felépülni belőlük. Hányat próbáltam, mielőtt hallottam volna a Clean Forte cseppekről! Még a nagyon drága gyógyszerek sem tudtak teljesen megszabadítani a parazitáktól. A Clean Forte cseppek három hét használat alatt segítettek egy ritka parazita betegség gyógyításában. Nagyon szépen köszönjük!
  Clean Forte
Felhasználói értékelés Clean Forte
4.3
13